Review Covenant Eyes web filter

Review: het beste web filter Convenant Eyes

Covenant Eyes is naar mijn mening het beste web filter dat er is. In deze review leg ik je uit waarom. Een web filter is een hulpmiddel om jezelf en je gezin te beschermen voor de gevaarlijke plekken van het internet. Soms ben je er niet eens naar op zoek, maar word je plotseling ongevraagd geconfronteerd met onreine beelden. Het vervelende hiervan is dat zo’n onverwachte gebeurtenis kan werken als een haakje. Ook al klik je het onreine beeld weg, toch blijft de nieuwsgierigheid of drang naar meer in je gedachten haken. Binnen de kortste keren beland je op een website die je niet zou bezoeken wanneer er iemand met je meekeek.

Klik hier om Covenant Eyes te downloaden >>

Review Covenant Eyes

Covenant Eyes is een softwareprogramma waarmee je je computer of smartphone kunt beveiligen tegen pornografisch materiaal op het internet. Echter, Covenant Eyes is meer dan alleen een web filter. Het maakt ook mogelijk om een accountabillity partner (iemand die je zelf kiest als buddy) over je schouder mee te laten kijken naar je online surfgedrag. Regelmatig wordt er per mail een rapport verstuurd dat de accountabillity partner inzicht geeft in eventueel onveilig surfgedrag.

Vergelijking met andere web filters dan Convenant Eyes

In vergelijking met andere web filters, zoals Filternet en K9, heeft Covenant Eyes één groot voordeel: je gaat minder snel op zoek naar een lek in het systeem. Wanneer je weet dat er iemand met je meekijkt denk je wel 2x na, voordat je een zoekopdracht intikt in je browser. Grote kans dat je de volgende morgen gebeld wordt door je accountabillity partner, omdat hij heeft gezien dat je het moeilijk hebt gehad.

Dit wil je natuurlijk het liefst voorkomen, door niet terug te vallen. Mocht het toch een keer mis gaan heb je wel direct een goede stok achter de deur om het in het licht te brengen en een goed gesprek te voeren met je buddy.

Web filter voor iPhone iOS en Android

Het web filter van Covenant Eyes werkt dmv een app ook op je iPhone en Android device. Zo kun je al je apparaten beveiligen. Je kunt ook een account aanschaffen voor je hele gezin, zodat alle apparaten is huis gefilterd en gemonitord worden.

De software kost een paar dollar per maand, maar is dat in mijn ogen ook dubbel en dwars waard. Er is een goede telefonische support die je dag en nacht vriendelijk te woord staat.

Klik hier om Covenant Eyes te downloaden >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *